AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 Spor Oyunları Genel
 Kendi Spikerinizi Kurun !!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 05/03/2006 :  21:21:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben de bir haber duydum...

SOCCERCENTER SİTESİNDE...

Bu program ile herkes istediği şekilde spiker yapacak. İster kendi sesinizle spiker yapın, ister Ercan Taner'inkiyle :)). Madem ki birileri illa Türkçe Spiker diye tutturuyor, işte onlara program. Yapsınlar kendi spikerlerini, bizde yayınlayalım. Bakalım en iyi Tükçe Spikeri kim yapacak :)). Programı download edince ne kadar kolay bir kullanımı olduğunu göreceksiniz. Zaten gerekli açıklama da, Beni Oku dosyasında bulunmaktadır. Hadi bakalım ey türk gençliği, topyekün spiker yapmaya :))

DOWNLOAD
http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Dosya&eylem=DosyaGoster&dosyaid=144&kanalid=5

fenercelik
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 18/03/2006 :  09:38:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
[green]ya abi ya soccersenterden nasıl bişey indiriyosunuz.Orda download var.Ona tıkladıktan sonra FifaCenter Spiker Programı diye yazı çıkıyo üzerine tıklıyom sunucu bulunamıyor diyo

RIDVAN
Sayfanın En Üstüne Git

araldilek1997
Üye

Turkey
İleti 75

İletim - 03/09/2006 :  15:11:35  Bilgileri Göster  araldilek1997'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  araldilek1997 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
doğru söylüyorsun Rıdvan

Fifacı olarak karşınızdayım...:....:
Sayfanın En Üstüne Git

oyun adamı
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 04/09/2006 :  11:34:58  Bilgileri Göster  oyun adamı'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi bu fifa içinmi

alıp kırsalar kalemimi kanımla yazarım seni sewdiğimi
Sayfanın En Üstüne Git

araldilek1997
Üye

Turkey
İleti 75

İletim - 09/09/2006 :  14:07:30  Bilgileri Göster  araldilek1997'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  araldilek1997 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
evet oyun adamı

Fifacı olarak karşınızdayım...:....:
Sayfanın En Üstüne Git

mars2005
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 07/11/2006 :  19:10:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bu programı indirebilen biri varsa lütfen mars2005-@hotmail.com adresine göndersin günledir uğraşıyorum ama indiremiyorumm...:(
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000