teşekkür ederim utku abi eğer iki kişiyi söylemeye izin varsa birincisi SPAWN(sakın senin beni söylediğin için benimde seni yazığımı düşünme gerçekten öylesin) ikincisi ise SIMCITY dir seçkin üyelerden BONEX abinin yöneticilerdende KRONDOR abinin yazdıkları hoşuma gidiyor SPAWN abiye bu düşüncelerimizi açıklamamıza yardımcı olduğu için ayrıca teşekkürler
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
borayla frpde yaptığımız muhabbetten sonra zaten ona kanım ısınmıştı bi seni sayalım bide KRONDOR la whiteraistlin 2 sinin de mesajları tam benim düşüncelerimim yansıtıyor
ben hassooo diyorum bence en içten yazan arkadaşlarımızdan biri daha adı şu an aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar birde en otoriter KRONDOR diye düşündüm olaylara yerinde ve zamanında müdahale ediyor ve emektar kurucu , yönetici BİLGE KAAN KAZAZ a bu site ve forum için çok teşekkürler