AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Forumdaki En Sevdiğiniz Üye
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 74

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 19/01/2005 :  15:45:02  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben daha yeniyim aam şimdilik "nkcoskun" gibi gözüküyor.

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Sayfanın En Üstüne Git

alaybozan
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 19/01/2005 :  23:20:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
|KRONDOR| !!! |KRONDOR| !!!
ooleeey oolleyyy oollleeeyyy!!
en çok sizi seviyom. Bi tek sizi seviyom. Başka kimseyi tanımıyom çünkü )):
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 20/01/2005 :  01:54:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Klişe oldu bozmayayım; düzeyli yazılarıyla zihinlerimize ışık tutan |KRONDOR| arkadaşım (tamam tamam abartmayacağım bir daha ).. Major, Rappier, HASSOOO (kendiyle hiç muhabbetim olmasa da farkında değil; tüm yazılarını okurum ), bkkazaz abimiz (Saygılar, Hürmetler), CrAzY_IVAN, Bora Poyraz, Dodo, er_ac, aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım ve tüm seçkin* arkadaşlar...
---------
Dipnot: Seçkin'den kasıt "SEÇKİN üye" sıfatı değildir, yazıları seçkin olanlardır

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 24/01/2005 :  22:23:15  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
basta HASSOOO KRONDOR ve en önemlisi benim KUZEN POSEDİON SEVERİM KERETAYI:::

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git

BLACKHAWK_2002
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 01/02/2005 :  09:31:03  Bilgileri Göster  BLACKHAWK_2002 için bir AOL İletisi Gönder  BLACKHAWK_2002 için bir ICQ İletisi Gönder  BLACKHAWK_2002 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Wallahi arkadaşlar ben buraya 2002 de üye oldum ve memnunum ama kimseyi tanımıyorum eminim hepiniz çok iyi insanlarsnınızdır bu sitenin bir sohbet yeri olsaydıda keşke hepinizle konuşabilseydim yani aklıma takılan bir çok soru var oyunlar hakkında neyse hepinize en iyi günler sizin olsun diom kendinize ii bakın :))

Yalnızlığı bir tek ben en iyi bilirim çünkü müzisyen olmak çok farklı bir duygu...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 74 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000