Hadi birazda nostalji; Foruma ilk önce KORKUTLAR DAY.TUK.MALL diye efsane olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir kullanıcı adı ile üye oldum.Daha sonra sanırım bir arkadaşımız sitedeki en garip nick name'ler diye bir konu açmıştı.Benımkinin yanıda reklam yasak diilmiydi diye yazıyordu.(Bilgisayarın başında gülmekten geberiyordum) Sonra siteden baya bi süre uzak kalmak zorunda kalmıştım... Döndüğümde aykrateri adlı arkadaş serbest bölümünü birbirine katmış ve(Lazadamın deyimiyle)Yıldız Savaşları son hız devam ediyordu thakki1 hocamla imzam yüzünden çok güzel anılarımız oldu Şimdilik hatırlayabildiklerim bunlar kimleri sevdiğime gelirsek bütün yöneticiler ve seçkin üyeler olmak üzere herkezi seviyorum yeni üyelerle pek bir muhabbetimiz olmadı daha.HASSOOO hocamın yuvaya dönüş mesajı sayesinde yeniden burdayız. Hadi birazda sizlerden eski anıları duyalım
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Major=Mesajlarını yerinde ve gzl bulduum için (: fatih52=Bilmedii site yok maşallah,düşünceleri bnm düşüncelerimle benzeşio,ayrıca basketbol açısından :) Crazy_Ivan=Esprili bulduumdan ve mesajlarını beendiimden :) HASSOOO=Mesajlarını yerinde ve gzl bulduum için :)) Ve daha sayamadıım bir çok üye..