AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 ***HİLELER!***
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/03/2006 :  16:39:46  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar oyunlarda hani şifre yazıyoz ya.o yazdığımız şifrelerin oyunlara zararı var mı:DDyani oyunlara zarar veriyo mu

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 07/03/2006 :  22:53:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bazı oyunlarda zararı oluyor. Mesela kiminde oyunu kaydetmenize, hile nedeniyle izin verilmezken; kimi oyunda da aldığınız puan vs. düşüyor.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 07/03/2006 :  22:56:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki bir şey sorucam, GTA da hile kullandığın zaman save yapman önerilmez diye bir uyarı çıkıyordu sanırım, bunun oyunu yavaşlatmasında herhangi bir etkisi ya da bir zararı var mı?

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/03/2006 :  00:17:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır bir etkisi yok..birden fazla hileye aş vurduğun zman SAVE yapacağın dosyaya yansıtılıyor...buda SAVE dosyanın bozuk kaydedilmesine neden olabilir..ama buda milyonda bir..ben hep SAVE yapmışımdır..bişey olmaz korkma..
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 08/03/2006 :  01:44:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hızı etkilemez; ama hile yaptıktan sonra kaydettiğinde, o hile sürekli aktif olur. Tabii hileyi kaldıran başka bir hile yoksa. Tüm oyunlar için geçerli değil bu; ama bazılarında sorun yaratıyor.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/03/2006 :  11:09:28  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mesaj yazan herkeze çoook teşekkür ederim.:Dben hile kullanıyomda.merak ettim zararı varmı diye.:DDDD:DDD:))))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000