hileden yana biri olduğumu sanmayın sadece yardım etmek için
Hileleri aktive etmek için, options ekranında cheats bölümüne girin, ardından aşağıdaki kodları yazın;
Watch_Me_Xplode - Bölüm seçme FBIAGENT - Matrix modu BELIKEERIC - Kusursuz Rail FREEWHEELIE - Kusursuz manueller I'MYELLOW - Her zaman özel hareket moon$hot - Ay yerçekimi
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
hile için tşk.ben bide collage bölümündeki collect SKATE bölümünde kaldım.adam S K A T E harflarini bulmamı istiyo.ben S K A T yi buluyom ama E yi bulamadım.o nerde.bide şu security ler duvarın kenarında koşmaya hazırlanıyolarmış gibi durduğu bölümde ne yapcağımı anlayamadım.wallrife mı ne bişeyler diyo ama anlayamadım.aslında bu oyunda anlayamadığım çok şey var :))