Öyle demeyin, onların hocası elle attığı golü "tanrının eli" diye nitelendiren Maradona Arjantin'den de birşeyler var yani :)
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Bravo yani, iki dakika adam akıllı spor muhabbeti yapamıyorsunuz. Hakkımızla yendik, daha ne kılıf uydurmaya çalışıyorsunuz ki? Ayrıca maçta en ufak bir sorun da görmedim ben. Luciano'nun pozisyonunu siz mi yaşadınız da neler hissettiğini biliyorsunuz? Eğer hakkımız yendiyse, sorun değil; hakemi kandırmaya çalıştığını düşünüyorsanız, zaten sarı kartını aldı. Bu kadar uzatmaya ne gerek var? Eğer objektif bir tartışma istiyorsanız, yerde kıvranırken bir anda ayağa fırlayabilen GS'li futbolcu hakkında da yetenek yorumu yapın (Ferhat'tı sanırım). Futbolda olur böyle şeyler. Belki çoğunuz yaşı gereği hatırlamaz; ama kendini yere atmada Oscar'a aday gösterilebilecek kadar başarılı(!) bir oyuncunuz vardı zamanında. Üstelik bu kişi, halis muhlis bir Türk olan Arif'ti. Demek ki Brezilyalılara özel bir durum değilmiş aldatmaya çalışmak...
Çamur Arif derler ona :)Yani ben öyle hatırlıyorum.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."