|
| Yazar |
Konu  |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 21/04/2006 : 20:57:32
|
hakan artık iyi değil eskisi gibi ama adam sahada lider,yaşına rağmen çabalıyor,gol atmaktan çok attırmaya bakıyor bence ayakta alkışlanacak bir oyuncu bu sene şampiyon olursa cibom hakan ın büyük katkısı gözardı edilmemelidir..ümit karan sakat olduğu için mecbur oynatacak oynadığı zamanda iyi işler yapıyor..uzun lafın kısası hakan ın ölüsü yeter ;)
alex tr de iyi işler yapıyor ama avrupa da yok...alex neden son haftalarda öyle çünkü baktı şampiyonluk elden gidecek bari biraz koşar,basar gibi gözükeyimde işin sonu ters biterse fatura ona çıkmasın,demesinler alex niye var ne yaptı felan diye |
 |
|
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 21/04/2006 : 21:13:44
|
bence fatura daum a çıkar,zaten medyadaki fenerbahçeli yorumcular daumdan bir hayli şikayetçiler.....bu maçtan sonra film kopar tamamıyla eğer gs yenerse tabi 6 puan farktan sen gel son haftalarda şampiyonluğu kaptırma telaşı sarsın..affedilecek birşey değil |
 |
|
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 21/04/2006 : 21:23:29
|
| heh işte,can alıcı bir nokta da burası sonuçta sahada teknik direktör oynamıyor dediğin gibi,onun görevi takımını en iyi şekilde maçlara hazırlamak ,sahaya çıktığında futbolcular elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda teknik direktörde oyuna ağırlığını koyacak maçı iyi analiz edecek,oyuncu değişikliklerini yerinde ve zamanında yapacak..ama medyada daum nu oyunu okumadığı yönünde bir eleştiri var,mesela manisa maçında sakatlıktan yeni çıkan anelka ve önder i niye ilk 11 de oynattı diye bütün faura daum a kesildi peki tersi olup fb yenseydi bunların hiçbiri gündeme gelmeyecekti öyle değil mi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|