|
Yazar |
Konu  |
|
sivasspor
Üye

İleti 11 |
İletim - 13/03/2006 : 16:26:56
|
ARKADAŞLAR ROME TOTAL WAR 'DA NUFÜS NASIL ARTIYOR?NERDEN GÖREBİLİRİM(DİĞER ROMA DEVLETLERİNE SALDIRINCA YETERLİ POPÜLER GÜCÜNÜZ YOK DİYORDA)
TEEŞEKÜRLER... |
KARTALLARDA DAĞIN ZİRVESİNDE BULUNUR YILANLARDA,YALNIZ BİRİ SÜZÜLEREK BİRİ İSE SÜRÜNEREK GELMİŞTİR. |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 13/03/2006 : 17:03:08
|
nüfus hastalık,savaş olmadıkça artar ayrıca forum yapmalısın ki halkın besin ihtiyacı karşılansın bir de isyan çıkmazsa artar, şehir bilgilerinde yazar zaten biraz dikkatli bakarsan görürsün nüfusu
popularitenin sebebi hakimiyet ,belli bir şehir işgal ettikten sonra olur zaten saldırmasanda zorla saldırtmak için ellerinden geleni yapıyolar |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
sivasspor
Üye

İleti 11 |
İletim - 13/03/2006 : 19:30:59
|
yollar falan yapılabiiliyor mu? |
KARTALLARDA DAĞIN ZİRVESİNDE BULUNUR YILANLARDA,YALNIZ BİRİ SÜZÜLEREK BİRİ İSE SÜRÜNEREK GELMİŞTİR. |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 14/03/2006 : 16:02:12
|
evet yapılıyor zaten ilk toprak yol sonrada taş yol falan onlarda şehir merkezini büyütünce ortaya çıkar
yollara önem vermelisin ticaret açısından ve 1 turnda ordunun gidebileceği yol mesafesini arttırıyorlar |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|