|
Yazar |
Konu  |
|
serdar96
Üyeliği Kilitlli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 14/03/2006 : 11:06:31
|
part2 chapter oneda napçam yaa sopayı alıyom kapıdan gidip yürüyen adamları öldürüyorum silahlarını alıyorum diğer bütün adamları öldürüyom sonra nereye gitçem yardımm |
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 14/03/2006 : 13:14:07
|
Part 2, Chapter 1: The Baseball Bat Frankie'yle tanışın, kafanızla beyzbol oynayan adam. Demo bittiğinde, ayazda kalmış bekçi şeysi gibi dımdızlak olduğunuzu fark ediyorsunuz, çünkü dandirik bir beybol sopasından başka bir şeyiniz yok. Önce kazanın arkasındaki dolabın kilidini kırın ve içeriden çıkan iki painkiller'ı alın. Yine kazanın arkasında kalan kapıdan çıkın ve kötü adamlardan birinin dikkatini çekin. Hemen geri kaçın ve kapının girişinde bekleyin. İçeri ancak tek tek girebilirler, bu esnada beybol sopasıyla işlerini bitirebilirsiniz. Hemen hiç kurşun yemeden, bu taktiği kullanarak altı kişi öldürdüm, hem de beybol sopasıyla! Her neyse.. Bir asansör bulana dek koridorlarda dolanın. Asansöre binip aşağı inin, açık havaya çıkacaksınız. Ortalıkta dolanan kötü adamları öldürün (eh artık silahınız var) ve caddeye çıkın. Her iki yön de yanan polis arabalarıyla kapanmış, "Otel" tabelasını görene dek sola doğru ilerleyin. Açık kapıdan içeri girin, burasını hatırladınız mı? Üstünde "Lounge" yazan kapıdan girin, içeridekileri öldürün ve üstünde "Bar" yazan kapıya doğru ilerleyin.. Kafanızla beyzbol oynayan adam, içeride. Quicksave yapın, oldukça zorlu bir savaş olacak.
Frankie'nin yanında dört adamı var, biri bar tezgahının arkasında, diğerleri ise açıkta. İçeri girmeden, açık kapıdan ateş etmeye çalışın, özellikle tezgahın arkasındaki vurun. Sayıyı ne kadar azaltırsanız kardır.. Sonunda, Frankie'yle teketek kalacaksınız. Her zamanki kurallar geçerli, güçlü bir silah kullan, kafasına ateş et. Öldüğünde, bölüm bitecek.
Hazırlayan : Ant Köksal /antkoksal @merlininkazani.com Yayınlanma Tarihi : 25.08.2001
Artık eski bir oyun sayılır,hatırlamak zor helede detay yoksa.İnternet engin bir deniz,internette aramayı kullanın gençler.İleride okul hayatınızda bilgi aramanın önemini anlayacaksınız;)Aslında gerek yok ama birden öğüt veresim geldi:)bende genç olmak isterdim helede 96(umarım yanlış değildir)ne çok oyun var oynanacak:) |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
serdar96
Üyeliği Kilitlli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 14/03/2006 : 22:07:29
|
çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldun ayrıca verdiğin öğüt içinde sağol |
 |
|