|
| Yazar |
Konu  |
|
onuncuköy
Üye

Turkey
İleti 86 |
İletim - 14/03/2006 : 17:57:58
|
abone olduğunuz ya da sürekli takip ettiğiniz dergiler varsa veya"bu dergi çok güzel alın sizde okuyun" gibi önerebileceğiniz dergiler varsa buraya yazabilirsiniz.
Benim düzenli olarak takip ettiğim tek dergi bilim ve teknik dergisidir.Dergi gayet güzel,fiyatı da iyi.Gerçi ilgilenenler alıyordur da yinede ben tavsiye edeyim. |
... yine ağlar geriyor gümüş örümcekler, yine örümcekler için insanlar ölecekler ... Attilâ İLHAN |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 14/03/2006 : 18:33:19
|
| Pivot ve 6.adam dergilerini alıyorum,oyun dergim ise Level.. |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 14/03/2006 : 18:33:30
|
valla ben de FHM dergisine 1 yıllık abone oldum. bence çok güzel bir dergi(ama erkekler için) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 14/03/2006 : 19:58:30
|
Kabil harikasın ya.. bende BOXER a uye olayım diyorum :p
|
 |
|
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 14/03/2006 : 20:47:56
|
LEVEL her zaman pivot bazen alırım
|
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|