AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Final Fantasy.VII:AC AMV by lardayn (anime klip)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 15/03/2006 :  01:17:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yapana kadar canım çıktı :) Ama sonunda bitti. Final Fantasy.VII: Advent Children filminden görüntüler kullandım, arka planda da High & Mighty Color - Pride çalıyor. Toplam süresi 5 dakikayı biraz geçiyor (yazılar vs dahil)

352X240 - 52.3 mb

RapidShare:
http://rapidshare.de/files/15519353/H_MC_PRIDE_lardayn_finalfantasy_vii_ac_amv.mpg.html

not1: Görüntü boyutlarını iki katına çıkarırsanız daha rahat izlersiniz.
not2: 704x480 boyutlara sahio olan versiyon 175 mb yer tuttuğundan ul etmedim, edersem link'ini veririm

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 15/03/2006 :  01:50:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ellerine sağlık hocam..çok güzel olmuş.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 19/03/2006 :  13:25:34  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Azizim, bu baştan sona çok hoş bir çalışma olmuş. Tabir yerindeyse bir solukta izledik diyebilirim. : ) Başta ellerin olmak üzere, yapımda emeği geçen tüm uzuvlarına sağlık diyorum. :))

Yeni radyon da hayırlı olsun. İnşallah bu kalıcı olacak. E, önümüz yaz. :)

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 20/03/2006 :  22:30:41  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Final Fantasy den pek anlamam gerçi pekte ne olduğuna bakmış sayılmam. Ama Hassoo hocam bu videolar enfes şeyler :). Soufly hocamında dediği gibi bir solukta izledim. Müzikler bir ayrı güzel zaten. Kim yapmışsa ellerine sağlık.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000