Yapana kadar canım çıktı :) Ama sonunda bitti. Final Fantasy.VII: Advent Children filminden görüntüler kullandım, arka planda da High & Mighty Color - Pride çalıyor. Toplam süresi 5 dakikayı biraz geçiyor (yazılar vs dahil)
not1: Görüntü boyutlarını iki katına çıkarırsanız daha rahat izlersiniz. not2: 704x480 boyutlara sahio olan versiyon 175 mb yer tuttuğundan ul etmedim, edersem link'ini veririm
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Azizim, bu baştan sona çok hoş bir çalışma olmuş. Tabir yerindeyse bir solukta izledik diyebilirim. : ) Başta ellerin olmak üzere, yapımda emeği geçen tüm uzuvlarına sağlık diyorum. :))
Yeni radyon da hayırlı olsun. İnşallah bu kalıcı olacak. E, önümüz yaz. :)
Final Fantasy den pek anlamam gerçi pekte ne olduğuna bakmış sayılmam. Ama Hassoo hocam bu videolar enfes şeyler :). Soufly hocamında dediği gibi bir solukta izledim. Müzikler bir ayrı güzel zaten. Kim yapmışsa ellerine sağlık.