taktik: Evinizde bitmiş bir deodorantın (oda spreyi daha kolay olur) büyük kapağını açıyorsunuz ve içine soğan sıkıyorsunuz. Tamamını doldurmak epey masraf yapar ama gözü çok pis yapıyo yaşadım biliyorum.. 5 dakka sıfır, 15 dk. bulanık görüntü sağlıyo.. Yanlız, küçük bişe bulabilir misiniz bilmiyorum çünkü koca oda spreyini arka cebinizde taşıyamazsınız. Tavsiyem her ihtimale karşı yatağınızın yanında bulunsun. Ev koruma olayına gelmişken hazır, beyzbol sopaları ve sahte gizli kameralar çok işe yarıyo. Özellikle kapınızda "bu ev *bilmemne* güvenlik sistemlerinin koruması altındadır yazıyosa, olmasa bile korkutucu etki yapar. Şok cihazı olayını da güvenlik malzemesi satan bi yerde diil sihirbaz dükkanlarında bulursunuz. O çarpan yüzük olayı var ya (pahalı olanı tabi adilerinden bahsetmiyorum) adamı çizgi filmlerdeki gibi yapıyo.. Son olarak, yanınızda nakit taşımayın ve çiipli kredi kartı kullanın. Verir kaçarsınız n'olucak..
Geçenlerde gene kestiler önümü bu sefer 3 kişiydik biz bunlar 2 kişiydi ama ellerinde bıçak vardı ve bizden büyüktüler...Boş bulundukları bi anda bi fırlamışım...Peşlediler arkadan yırttık neyse Allah korusun beyler halimiz kötü...