AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Tinerci Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 22

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/03/2006 :  19:24:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Antalya'da pek yok. olanlar da zararsız versiyonları tek başına sadece içiyorlar hiç bir şey yaptıkları yok sadece oturuyorlar ama 2 yıl önce sebilden bisikletin suluğunu dolduruyordum sıra vardı tam ben dolduracam biri beni itti. ne itiyon bekle önce ben vardım dedim demez olaydım. 2'sini de yığardım o zaman bile ama ne uğraşacam atla bisiklete çevir pedalı salaklar ben aralardan geçerken duvara ve direğe çarpıp yine bisiklete biniyolar o günden sonra karşıma çıktı çocuklar da uğraşmaya değmez dedim
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/03/2006 :  20:29:08  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Banada okulun bahçesinde karışmışlardı.durduk yere para mara da istemiyolardı.ama fazla kişilerdir.tam bana dalıyolardı arkadaşlarım da onlara daldı dövdük:DDDDDD

bizim bide okul yıkıldı.başka okula naklettiler ordada hep serseriler var.okulun yollarındada serseri var.okula giderken hep baliciyi görüyom.adam uçmuş:DDDDDDinsanlara uyuşturucu varmeye çalışıyo..
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/03/2006 :  21:51:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
üsküdarda arkadaşın başına gelmiş vapur beklerken boyacının teki gelmiş ayakkabıyı silmiş bir güzel...not:ayakkabı spor ayakkabı :))dikkat edin
ondan sonra ver demiş 10 milyon arkadaşta "yahu bas git ne 10 ytl si sadece sildin" demiş..çocukta bir ıslık çakıyor sonra 3 kişi geliyor tabi bizimkide parayı verip kurtarıyor kendini bunlar tek başlarına bir halt yapamazlar alışmışlar böyle grup olmaya ama birgün kafaya koydum 10 arkadaş buluşacaz biri ayakkabıyı boyatacak oldu ki çocuk bir pislik yaptı 10 kişi dalacaz anasını satayım :)))
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 18/03/2006 :  21:55:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bırak hocam bıçaklar fln,al başına belayı sonra..Uymucaksın bunlara :))
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 18/03/2006 :  22:04:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir kaç yıl önce çalıştığım cafeye dadanmışlardı, arkaya geçip tiner çekiyorlar. Sordum patrona "Ne iş?" diye. Dedi "Dokunma, onlar öyledir. Gelirler tinerlerini çekip giderler. Zararsızdırlar." Allah 'tan sabırlıyım, yoksa kötü sonuçlar doğurabilirdi. Yaşlarıda epeyce vardı. Neyse işte... Bu olaydan önce benzer bir "bela" dan, burnuma kafa yediğimi hatırlıyorum. Diğer arkadaşlara sordum, dediler "sakın bulaşma, az sonra 10-20 kişi soplarla gelirler, valla". Elimi bile kaldırmadım, dedim "ya sabır" üç hafta burnum şişti. Sonrasın da ortalıkta görünmeyen bu serserinin askere gittiğini duydum. Bedduam tutmuş meğer. Adam edememişlerse de bir miktar yola gelmiştir.
Ortaokulda iken çok kötüydü. Adamlar akşam töreni esnasında okulu basıp müdüre küfrediyorlardı. Bu kadarına da pes dedirtecek kadar yoğundu okul civarında bu olaylar. Fısıltı şeklinde haberler yayılırdı hergün, kanlı canlı. :) Korkudan okulu bile asamazdık valla. İyide olurdu bi bakıma.
Katana konusuna +1
Aslında sorun "Tinerci Sorunu" ndan öte, "Bunları bu hale getirenler sorunu". İşin toplumsal boyutu oldukça düşündürücü.
Neyse sonuçta herkesin başına gelmiş böyle olaylar. En doğrusu şu olur diyemiyoruz. Çünkü bir çaresi yok. Kavga edersin bıçak çeker.. Kaçarsın, kovalar.. Para verirsin, fazlasını ister.. (ki üstünde çok para varsa yandın ki ne yandın!)

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 22 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000