AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Tinerci Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 22

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/03/2006 :  16:03:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benide horoz yerine koydun ya..helal olsun kardeşim..ne yapalım iylik yaptık işte yaw.
Sayfanın En Üstüne Git

FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/03/2006 :  17:18:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu anlatacağım olayın tinercilerle pek ilgisi yok ama yemin ediyorum tamamen gerçek ve başımdan geçen bir olaydır: Abim ve ben kadıköydeydik. (abim 1.92'lik kapıdan zor girer) Bir kapkaççı bir kadının çantasını kapmış koşarak geliyordu üzerimize doğru insanlardan sıyrıla sıyrıla koşa koşa geliyor karşıdan üstümüze doğru arkasında da çantası çalınan kadın bağırıyor kimse birşey yapmıyor. Adam bize yaklaştığı sırada tam yanımızdan geçerken abim gerilip bir koydu herife yemin ediyorum abartmıyorum adam resmen takla atıp 2 metre öteye yapıştı. Kendini toplayıp ayağa kalktı hemen bıçak çekti. Ben adamın çaprazındaydım abim tam karşısındaydı abim adamın dikkatini dağıtmak için bana bakıp "dur yapmaa" diye bağırdı adam bana dönünce bir tane daha geçirdi adama adam bi daha ayağa kalkamadı zaten haşat oldu orda aldı abim bıçağını polise teslim etii. Ben bayaa 3.5 atmıştım o gün:D
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 20/03/2006 :  18:20:01  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu tür olaylar hep başıma geliyo.Özellikler bağdat caddesinde arkadaşlarla gezerken.Artık sokaklar çok tehlikeli nerde ne olacağı belli olmuyo o yüzden çok dikkatli olmak gerek.Ve hızlı koşmak.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

_KibarCellad_
Üye

Ivory Coast
İleti 86

İletim - 20/03/2006 :  18:35:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sallandırcaksın Taksim Meydanında birkaçtanesini bak bakalım kalıyo mu kapkaççı... :P

_OutlaWs_
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/03/2006 :  19:54:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Namuslu insanlar da namussuzlar kadar cesur olmadıkça bunun önüne geçilmez. bir düşünün 3 kişiler birine bıçak çekip para vb. istiyorlar ve caddede yaklaşık 500 kişi var ve bu 3 kişiye bakan kaçıyor. toplumsal duyarlılık yok yani herkes engelleyecek kadar cesur olsa çok az vakalar yaşanır
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 22 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000