|
Yazar |
Konu  |
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 23/03/2006 : 12:42:37
|
benimki 250 mb asus ekran kartı,1 gb kingston ram,intel p4 3,2 işlemci.oyunları mükemmel oynuyom:-DDDD |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 23/03/2006 : 13:06:56
|
alıntı: tarafından yazılan:
benimki 250 mb asus ekran kartı,1 gb kingston ram,intel p4 3,2 işlemci.oyunları mükemmel oynuyom:-DDDD
Ahah |WOLF| sen de nispet yapar gibi yazmışın :) O sistemle oyna artık tabii :) Asıl ben p3 1133, 512mb sdram, winfast fx5200 ile neredeyse oynayabiliyorum hepsini :P, ama işte dvdlik oyunlar çıktı mertlik bozuldu :)) bir de ekran kartının desteklemediği bazı özellikler var öyle olduğu zaman oynatmıyor meret :) Neyse Traffic'in dediği gibi eski heyecan, eski hava yok pc oyun piyasasında, ya da yaşlar ilerleyince bize mi öyle geliyor bilemiyorum :). Eskiden bir oyun çıkacak diye deliler gibi beklerdik heeyy heeyy-ah Blizzard ah :)-. Şimdi oyun başlıkları çoğaldı, oyun yapımcıları çoğaldı, konsollar türedi falan tabii patır patır oyunlar çıkıyor neredeyse her hafta ama takip etmek zor oluyor. Pek de eskisi gibi al benisi olan bir oyun da göremiyorum uzun zamandır belki de ben göremiyorumdur artık o ayrı :) Şöyle bir toparlarsak yenilerden ve gelmek üzere olanlardan neler var? Tomb Raider geliyor yeni bir tane Godfather çıktı mı? commandos strike force duke nukem forever için bazı söylentiler var şu sıralar ama ümitlenmemek lazım tabii :) spor olarak ne var koptum o türden iyice? sağlam rts/tbs pek çıkmıyor sanırım artık, en son Civ 4 diyebiliriz, oynamadım ama ünlü Civ'ci :P Avaris oyunun başarılı olduğunu beyan etmişti geçtiğimiz haftalarda :) call of cthulhu gibi şöyle gerilim yok mu başka piyasada? (undying 2 olsa da oynasak hehehe :P) benim aklıma gelen şimdilik bunlar, sizler de eklemeler yaparsanız, toparlayabiliriz son durumları... |
 |
|
Traffic
Seçkin Üye

Turkey
İleti 612 |
İletim - 23/03/2006 : 16:22:49
|
crazy ivana katılıyorum ama tırnak içersinde söylemek gerekirse ben üyelerin araştırmacı, yenilikçi olmasını istiyorum. |
 |
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 23/03/2006 : 17:06:41
|
Öyle de artık millet mi bi tuhaflaştı yoksa bize mi bir haller oldu anlamak mümkün değil. Online oyunlar, Pc oyunlarını ele geçirdi son zamanlarda. Mantar gibi türüyorlar. Üstelik internetten ücretsiz indirip oynanması da buna katkı sağlıyor. Bunun yanında konsol meseleside baya bi belini büktü pc nin. Valla sizi bilmem ama benim pc gene iyi sayılır. Geçen sene almıştım. Ufak tefek upgrade ler dışında pek bir sıkınıtısı yok. Amd 3000, 512 mb ram, GF 9550 GE. Bir 512 mb ram daha alıp yükseltmek lazım. Oyunlara gelince, CrAzY_IVAN 'ın belirttiği oyunları bekliyoruz. Bunun dışında benim beklediğim bir kaç oyun daha var. Çıkış tarihleri fazla geç değil. Half Life 2 Epsoide One, CSI 3, Desperados 2... En çokta Half Life 'ı bekliyorum. Sırf bunun için orjinal Half Life 2 alma planları kuruyorum. Nerede ucuz, nerede güvenli gibisinden Tabi biraz da maddi boyutu çöküyor üstümüze. Çok müthiş oyunlar var. Bu doğru, ancak çoğu önünde bir dolu problemle geliyor. Yükleme sürelerinin uzunluğu, sistem gereksinimlerinin abartılı boyutlara ulaşması... En çokta gerçekci yapacaz diye eğlenceden ödün vermeleri canımı sıkıyor. Gerçi yakın zamanda böyle bir oyun oynamadım ama yine de eski oyunları tadı bir başka oluyor. Özelliklede benim gibi emulatör delileri için. Millet Tomb Raider 7 çıkacak derken ben Tomb Raider 1 'i oynuyorum. Var bi sorun ama nerde? |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 23/03/2006 : 17:27:35
|
gerçekten bende oyunları takip edemez oldum.daha prince of persia ne tür bi oyun olduğunu bilmiyom. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|