altın yapıcının ne olduğunu bilmiyorum ama bir sürü altınınızın olmasını istiyorsanız logic'i tamamen doldurur ve magic town'da gösterilere çıkın,gösterideyken pouse yapın ve ne kadar sim warsa(çiçekli satıcı kız fln da dahil)hepsine watch deyin gelip sizi izleyecekler.ve eve yüzlerce magicoinsle gideceksiniz.oyunun tadını çıkarın;)
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
ben logic i tam doldurdum.magic town da bir gösteriye başladım.oyunu durdurdum.orda olan herkesi tıkladım.ama watch diye bir şey çıkmadı.önce onlarla tanışmam mı gerekiyoryada ne yapmalıyım
tanışmana gerek yoq,çıkması lazım.biraz daha uğraş ve doğru zamanda yapmaya dikkatet.a prdn performin gibi bişeydi onda asistan kadını kesiyodu.onda oluo benim bu dediğim
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Aybuke senin söylediklerini yaptım.gelip izliyorlar.sadece 20 magicoins alabiliyorum.bir de ben daha önce 1012 magicoins toplamıştım.evimde hiç altın görünmemişti.