AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 BFME1 'mi BFME2'mi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

oguzhan14
Üye

Turkey
İleti 353

İletim - 25/03/2006 :  10:53:19  Bilgileri Göster  oguzhan14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bu soruya BFME1 diye cevap vermek istiyorum.çünkü BFME2 yüzüklerin efendisinin orjinalinden çok uzaklaşmış.ayrıca strateji ağırlıklı olduğu için o duygusal yüzüklerin efendisi savaşlarına ters düşmüş.goblinler cüceler gibi yeni ırklar gelmiş.gondorla rohan birleşmiş.bu biraz gerçek dışı.sizin görüşleriniz nelerdir??

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

JackSpearow

cihan1990
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/03/2006 :  21:02:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BFME2 çok fazla çizime dayanıyor.yani çok çocukta keşke hiç çıkartmasalardı.umduğumu bulamadım.
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 27/03/2006 :  20:52:12  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben cevap vermek istemiyorum ikiside güzel oyunlar.Ancak sizin yaptığınız yorumlara karşılık olarak;İlk oyunla senaryosu aynı olsaydı, kahramanlar aynı olsaydı,ırklar aynı olsaydı ilk oyundan ne farkı kalıcaktı.Tüm özellikler aynı olsaydı bu oyuna kim para veripte alırdı.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 27/03/2006 :  21:41:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
_GaNdAlF_, imzalara link eklemenin yasak olduğunu bilmiyor musun? Üstelik, oyunun kurallarını da çiğniyorsun. Bir daha olmasın.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

cihan1990
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 31/03/2006 :  22:43:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ama o kadar da kötü değil.özellikle minas trit haritasın da kalenin içinde oynamanızı tavsiye ediyoru. MEN olmayı unutmayın.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000