AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 missing on lost island
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

rapunzel
Üye

İleti 3

İletim - 25/03/2006 :  20:07:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba
missing on lost isl. oyununda bir yerden sonra oyun yama istiyor...arkadaşlar bu yamayı nereye copy yapıcam ...oyunun kendisine filan yapıştırdım olmuyor bitürlü

rapunzel
Üye

İleti 3

İletim - 26/03/2006 :  18:15:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar biraz vakti olan bu yamayı hangi dosyaya yapıştırmam gerektiğini yazabilirmi rica etsem...
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 26/03/2006 :  21:19:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yama oyunlar çıktıktan sonra oyundaki hataları düzeltmek için yapılan ek programdır ve genelde açtığında direk kendi yükler.Eğer rar veya zip li ise içinde read me varsa oku orda yolu yazması gerekYamaya çift tıkla eğer açılırsa sana kuracağı yolu yazar veya yazmıyorsa sen yönlendir D:\Program Files\oyunun adı ve tamamı tıkla kendi yükler.Anlatmak zor kısaca bilgi olsun diye belirttim.Son olarak eğer orjinal olmayan bir oyunu yamalarsan birdaha açamassın exe değişmiş olacaktır ve ayrıca kopya hakkında bilgi yasak buda aklında bulunsun:)
Not:Biraz baktımda yama zipli bir dosya.Eski bir oyun ve adres işlemiyor indiremedim ama sende varsa zip aç ondan sonra çıkan dosyayı yükle sanırım olacaktır.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

rapunzel
Üye

İleti 3

İletim - 26/03/2006 :  22:53:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
geppettous...çok çok teşekkür ederim...dediklerini yapıcam..umarım olur oyunu çok beğenmiştim sağol
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000