AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 RÜŞVETLE ALINAN ŞEHİR
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

sivasspor
Üye

İleti 11

İletim - 26/03/2006 :  11:24:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BENİM RÜŞVETLE ALDIĞIM ŞEHİRLERDE SÜREKLİ İSYAN ÇIKIYOR.VE EN SONUNDA SİVİL İSYAN ÇIKIP O ŞEHRİ KAYBEDİYORUM BUNUN İÇİN NE YAPMALIYIM(300500 PARAM VARDA O YÜZDEN RÜŞVETLE ALMAK İSTİYORUM ZATEN 1 TUR DA 12.000 ALIYORUM YAKLAŞIK OLARAK SADECE 13 TANE ŞEHRİM VARDA O YÜZDEN DE DİYORUM)

KARTALLARDA DAĞIN ZİRVESİNDE BULUNUR YILANLARDA,YALNIZ BİRİ SÜZÜLEREK BİRİ İSE SÜRÜNEREK GELMİŞTİR.

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 26/03/2006 :  12:18:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
rüşvetle şehir alma rüşvetle olunca tabi ki isyan çıkar
düşün yaşadığın şehrin valisi başka bir devletten parayla şehrini satsa halk ses çıkarmaz mı
hem aldığın şehirde daha önceki ırkın kültürü var sen onlara roma kültürü benimsetemezsin ki ancak savaşla alacağın şehri ırkı katledecen sonra roma ırkıyla yetişen nesil gelecek o zaman isyan azalır

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/03/2006 :  22:00:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Growth policy'ye çevir ve ya hızlıca asker bas 500 kadar. bu süre içinde arena yap daily games'e getir ve low tax rate yap
Sayfanın En Üstüne Git

oonnuurr
Üye

İleti 21

İletim - 07/07/2006 :  14:51:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
13 şehirle bir turnde 12bin d nasıl alıyosun yaw hangi aileyi seçtin
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 10/07/2006 :  19:23:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır efendim naparsanız yapın rüşvetle alınan şehirde çok isyan çıkar.O kadar parayı vereceğine o parayla ordu oluştur ve kaleyi al hem kendi kültürün yayılsın

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 10/07/2006 :  19:39:06  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
isyan çıkarsa bastırrız;) ROMAYI ÜLKESİNİ BİLE SATAN İSYANCILAR MI DURDURACAK!(coştum kusura bakmayın:P)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000