Ben de çakamadım ne o cidden ya? Tam ben perslere yürüyorum alman diplomat gelip 1 saat hareket yapıyor animasyon şeklinde ben de kara geçecek bir anlaşmadır diye hemen atlıyorum sıra bana geçiyor:) sadece biz mi anlaşacağız onlar da gelsin
Başka diplomatlar ne derse desin bence kabul etmeyin.Anlaşmayın gidin siz yapın.Galya ile oynuyorum.İngiltere ateşkes teklif etti,kabul ettim.Çünkü tam Roma'ya dalıyordum,bi de kuzeyle uğraşmayalım diye.1 tur geçer geçmez İngiliz ordusu Samarobriva'yı kuşattı.Neyse savaşı yendim,kuşatma kalktı.2 tur sonra bu olay yine gerçekleşti yine kabul ettim,yine kuşattılar.Tam 4 kez ardarda gerçekleşti bu olay.Artık Samarobriva'daki askerler son tecrübe seviyesinde.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
İngilizler hayvan gibi bir devlet zaten bruti ileyken ingilizlerle sınır komşusu olmuştum ben gidip ittifakla ticari ayrıcalıklar veriyorum (BU YÜCE TEKLİFİNİZİ KABUL EDİYORUZ) diyorlar sonra bana saldırıyorlar bidaha teklf yapıyorum (Savaşa bir son vermekmi iyi bir espri......)diyorlar yani bu ingilizler,gaul,almanlar çok pislik ülkeler....
Zaten bu ulkeler barbarlar olarak bılınıyor yanı dıploması deılde ıslerını kaba kuvvetle kullanan ztn dıplomatlarla ıttıfak yollayın gaul derkı butun tanrıların ıc organlarını getırın falan fılan ıste bu devletlerle sadec tıcaret yapın baska bısey tawsıye etmem...Ben brutıyım once makedonya ve yunanıstanla ıtıfak yapıorum ordu bırımlerımı guclendırıyorum sonra o bolgelere yayıyorum senatonun ısteklerı dorultusunda saldırıyorum...