Bak dediğin çok doğru herjal benle aynı problemi yaşadın?...İngilteredki iki şehirlerini de ele geçirdim...En az 5 kez isyan cıkardılar...Her seferınde katledıorm gene de ısyan cıkarıolar gıcık oldum...7 yıldızlı generalım 5 paralık oldu adamı harcadım orda ühühühüühhhhhüüüüü:(((
5 yıldızlı general dedin aklıma bişey takıldı.Acaba oyunda 10 yıldıza ulaşan general kılış ustası gibi bişey olsa güzel olmaz mı?Ya da son tecrübe seviyesine gelen birimlerin lideri son seviye bir samuray-akıncı-serdengeçti gibi bişey olsa.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Guzel olurdu dusunsene adam butun bırlıgın en onunde savasa dalıo aragorn gıbı arkaya donuyo roma ıcın dıo sonra kosuo arkadasındakılerde kosuo onun hareketlerını agır cekımde ızleyebılıosn fılan ya da ozel egıtımlı adamları kaleye yolluuon adam tek basına kaleyı ele gecıro fılan guzel olurdu...Ben ce devlet gucsuzlestıgınde uc bolgelerdekı walılerı fılan senı kafaya takmasa sen o sehıre hıc bına fılan yapamassan valıler yuksek wergı toplasa fılan guzel olurdu...Oyun senaro bakımından guzel ama bırcok ozellık eklenebılır oyuna bence:=))
Son olarak roma aılelerınde 32 adamlık kalkanı olmayan bır bırlık war adını tam hatırlıyamıorm onların elınde ıkı kılıc war ama yıne de dedıgını tatmın etmıyorlar...