AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome Total War
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

ısengard
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/05/2006 :  01:09:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu generalin ismini değiştirme nerede bulamadım...
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 12/05/2006 :  16:22:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dostlar rome:total war:alexande çıkacak...medieval 2 haberinden sonra nerden çıktıysa haberiniz ola alttaki haberde bir yerden alıntı

Ayrıca şimdi haritada görüldüğü üzere.Harita baya bir doğuya kaymışBarbarianda olmayan Phalanx birlikleri çok gelişmiş şekilde oyuna dahil edilmiş.Ve siteden çevirebildiğim kadarıyla bu Alexander ek paketine eknenen PERSİA KINGDOM ırkı çok üstün yapılmış.Gerek phalanxları gereksede ağır Infantry birimleri çok dağıtıcı durumaymış.Ayrıca Perslerin askeri birlikleri içinde bir birim var ki evlere şenlikHani şu Mısırın faytonlarından yakınanlar varya alexanderde bunların babaları var gibi görünüyor.Yani PERSİA KINGDOM başımıza baya bela olacakAyrıca makedon ve Greekler geliştirilmiş.ROME Emperor ise sönük kalmış gibi duruyor.Sanırım oyunun yapımcıları Rome üzernde çalışmaktan bıktılarArtık arabistana yöneldiler.Ayrıca afrikadan da çok az bir toprak var.Neden buna gerek duydular anlamadım aam artık klasik haritadan sıkılmıştık.Hazar denizini iç deniz haline getirince gelirinizi düşünün bir.Veee bence en merak edilen ise arabistan çöllerindeki en kanlı şavaşlar.
Ve size bir sürprizimde var.Sitede yazmıyor ama sağlam bir kaynaktan aldığım habere göre Alexanderde savaşlarda artık kan görebileceğizzz..Merakla ve sabırsızlıkla Haziran ayının 15 ini bekliyorum.Çünkü 2 süper oyun piyasada olacak.Medieval II ve ROME TW Alexander....

http://www.resimload.com/140729/aF6KUR0N.jpg

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 12/05/2006 :  18:01:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim gözlerim mi bozuk yoksa adam Persler ile mi oynuyor?Haritayı zaten SPQR işgal etmiş.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

ısengard
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/05/2006 :  18:11:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet adam o devletle oynuyor...
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 12/05/2006 :  18:18:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar sizce SPQR un renginin kırmızı olması gerekmez mi...Birde galba renkler değişmiş...

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000