AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome Total War
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

burkan
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 09/06/2006 :  11:28:41  Bilgileri Göster  burkan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
umutcanuğuz tarafından yazılan:

Çünkü oyunda ''Yapay Zeka''nın yönettiği devletlerin hiçbiri Britanya adasındaki şehrini almıyor.Orada da bir şehir var yanlış hatırlamıyorsam.

ben juliiyim ve ingiltereyi yok ettim...britanya adasında 4 şehir var...ama hepsi de çok kolay.mühim olan ordunuzu denizden sağ salim geçirebilmeniz...adamların felaket donanması var...bir-iki kere ordu dolu donanmamı batırmışlardıama sonunda "veni,vidi,vici"...

insan, kaderi kesinleşene kadar elinden geleni yapar...
Sayfanın En Üstüne Git

burkan
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 09/06/2006 :  11:34:18  Bilgileri Göster  burkan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

Son olarak roma aılelerınde 32 adamlık kalkanı olmayan bır bırlık war adını tam hatırlıyamıorm onların elınde ıkı kılıc war ama yıne de dedıgını tatmın etmıyorlar...

birliğin ismi arcani...ama bence bayağı iyiler...rakamlarının üstünde savaşıyorlar...ben onalrı komandolar gibi kullanarak çok savaş kazandım...düşmanın arka hattına çaktırmadan yollamayı başarırsanız adamlar ortalığı dağıtıyor,piyade diye bişey bırakmıyor ortalıkta...

insan, kaderi kesinleşene kadar elinden geleni yapar...
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 09/06/2006 :  15:40:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
rome:alexander da öğrenebildiğim kadarıyla alexander'ın 6 önemli tarihi şavaşı,4 yeni ırk(alexanderlı makedonlar,persler,hindistanlılar,barbar kavimler),60 yeni ünite ki özellikle filler ve okçularda yenilik varmış.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 10/06/2006 :  16:23:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
burkan tarafından yazılan:

alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

Son olarak roma aılelerınde 32 adamlık kalkanı olmayan bır bırlık war adını tam hatırlıyamıorm onların elınde ıkı kılıc war ama yıne de dedıgını tatmın etmıyorlar...

birliğin ismi arcani...ama bence bayağı iyiler...rakamlarının üstünde savaşıyorlar...ben onalrı komandolar gibi kullanarak çok savaş kazandım...düşmanın arka hattına çaktırmadan yollamayı başarırsanız adamlar ortalığı dağıtıyor,piyade diye bişey bırakmıyor ortalıkta...

O birliğin adı Gladitor gibi bişey.Senin dediğin arcani 16 kişilik heryerde saklanabilen bir birlik.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000