|
Yazar |
Konu  |
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 09/09/2003 : 23:37:14
|
travolta iyidir arada bir nicolas cage ve meg ryne derim o melekler şehri ne film di alpachino yu tek geçerim tam bir BABA şeytanın avukatıda güzeldi kadınlarda bide nicole kidman gerçekten harika bir oyuncu |
 |
|
garsons
Üye

Cyprus
İleti 128 |
İletim - 10/09/2003 : 00:30:48
|
ben tom hanks ve al pacino diyorum ikiside gerçekten baba oyuncular |
Geriye bakmadan yaşamayı öğrenmek gerek... |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 10/09/2003 : 09:27:17
|
ben ilk olarak mel gibson diyorum çünkü onun çevirdiği çoğu filmin gerçekle yakından bir ilgisi oluyor örneğin The Patroit(vatansever) veya We Were Soldiers(bir zamanlar askerdik) gibi bir kaç örnek daha olabilir hem ayrıca adam çoğu filmini de kendi yönetiyor bu büyük bir başarı... ondan sonra ise Tom Hanks in Yeşil yol filmini çok beğenmiştim orada gerçekten iyi oyunculuk göstermişti ve bir de nicolas cage in filmleri güzel oluyor ama en iyisi derseniz bence MEL GIBSON... |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
justin430
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 10/09/2003 : 10:11:58
|
bana göre en iyi oyuncu mel gibson dır.cesur yürek,vatansever,bir zamanlar askerdik,fidye gibi filmlerinde kendini kanıtlamış bir isim... |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 10/09/2003 : 10:15:03
|
bence resull crowe(yazılısını tam bılmıyorum)tom hanks |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|