|
Yazar |
Konu  |
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 27/09/2003 : 13:03:05
|
mel gibson benim adamım çok kaliteli filmleri var |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
zeal.ot
Üye

Turkey
İleti 102 |
İletim - 01/10/2003 : 17:07:48
|
Ayşecik & Ömercik şimdiye kadar gördüğüm göreceğim en iyi oyunculardır, tabii Battal Gazi tiplemesiylede Cüneyt Arkın'ı unutmamak gerek...
Şaka bir yana ben en çok Jim Carry'i (böylemi yazılıyordu acaba herhalde böyle değil ama vatan sağolsun... ) beğeniyorum. |
Jankat Qasimov |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 02/10/2003 : 22:17:15
|
yukarıdakilerin hepsine katılıyorum, aslında yazmaya kalksam buraya sığmayacak kadar isim daha var, birkaç örnek vereyim yeter, marlon brando, antony queen, clint eastwood, anthony hopkins, jock nickholson |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
cabar
Üye

Turkey
İleti 28 |
İletim - 21/12/2003 : 14:36:42
|
***NICOLAS CAGE*** TEK TUTARIM.... |
cabbar değil CABAR (Tek B ile ) |
 |
|
CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926 |
İletim - 22/12/2003 : 07:31:08
|
Son zamanlarda Karayip Korsanları filminden sonra "Johnny Depp"'e oyunculuğu ve karizmasıyla hayran kaldım diyebilirim.
Tears Of the SUN filminde propagandayı oyunculuğun üstünde tuttuğu için eskiden çok beğendiğim Bruce Willis'e kin duymaya başladım.
The Crow filmiyle ünlenen ve aynı filmin çekimleri sırasında yaşamını yitiren Bruce Lee'nin oğlu Brendon Lee yine çok beğendiğim ve taktir ettiğim bi oyuncu.
Filmleriyle hep yüzümüzü güldüren Kemal Sunal.
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|