|
Yazar |
Konu  |
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 14/04/2006 : 20:29:36
|
alıntı: ÇiLeKeŞ tarafından yazılan:
gta vice cityi bitirmiştim aah ah ne günlerdi :)
Ben bu GTA vice city ben son bölümünde helikopterle bombaları topalayamadım sinirlendim oyunu sildim yani son anda bitiremedim.... |
 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 16/04/2006 : 18:18:09
|
Ya 2000 yili oyunlarina "ne gunlerdi be" diyince sizler, kendimi acaip yasli hissetim :)
ilk oynadigim ve de ilk bitirdigim oyun Commodore 64 te Giana sisters idi. Amiga'da sanirim Lotus tu. Pc de ilk oynadigim vede ilk bitirdigim oyun Prince of Persia idi. Konsollara hic isinamadim ondan ancak PS2 de FFX ve FFX-2 yu oynadim ve bitirdim.
Bu arada, ilk resident evil oyununu ingilizce bilmediginden bir arkadas getirmisti, oynamami istemisti... O tarz oyunlari sevmesemde, bir denemeye karar verdim, ve o oyun bizi saatlerce ekran basina bagladi. Tum isiklar kapali, kimsede tik yok ben oynuyordum ve tercume ediyordum, millet izliyordu. Oyunu oynayan varsa hatirlar belkide bina icinden bir yerden gecerken zombiler pencereyi bloke eden tahtalari parcalamaya calisiyor, kisa bir animasyon gosteriyor, sonra aradan bir sure gecince oraya geri donmen gerekiyor. O an iste, buyuk bir sesle tahtalari kirip iceri atliyor zombie amcalar... Varya, sanirim ilk defa o an bir erkegin oyle ciglik attigini duydum, yani cigligi atan arkadasda gayet iri yapili idi :) Zombilerden mi yoksa onun cigligi ile bilmiyorum irkilerek ayaga kalkmaya calisinca ayagimi masaya vurmustum filan. Tabii bu olaylar agustos buyuk deprem sonrasi sakaryada oldugu icin, etkisi dahada buyuktu... |
 |
|
mym
Üye

Turkey
İleti 29 |
İletim - 16/04/2006 : 22:06:47
|
ilk bitirdiğim oyun gta vice sity |
Adam olacak çocuk, çocukluk edipte büyümez ---*--*--*--*--*--*--*--- Hayat, beynimizdeki bulmacayı doldurma çabasıdır ------------------------ mahsunystr@msn.com |
 |
|
ixir_cagdas
Üye

Turkey
İleti 49 |
İletim - 17/04/2006 : 00:21:11
|
half life 2 hafta basından kalkmamıstım    |
Th£ £nD |
 |
|