Arkadaşlar benden yama programını almak istiyorsunuz.Vereceğim ama açıktan vermeyeceğim (Örnek:şunun yamasını yaptım diye çok konu açılması.) ortalığın karışmasını istemiyorum.Bu yüzden programı almak isteyenler bana e-mail adreslerini versinler.
Arkadaşlar bu arada kimsenin yapmadıgı oyun need for speed most wanted türkçesini isterseniz yaparız istiyorsanız veya istemiyorsanız lütfen cevap yazın.
ya koy işte programı bu uyarıdan sonra kimse yapmaz öle bişi zaten
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
ve gameturk yama studios grubu olarak diğer fifa 07 türkçe yapmaya çalışanları fark attığımızı iddaa ediyoruz.eğer aşağıdaki görüntülerden daha türkçeleşmiş hali var ise gösterin.
Arkadaşlar gerçekten söylüyorum GTA SAN ADRANES'in Türkçesini yaptım diyorsunuz ki zaten GTA SAN ADRANES'in türkçesi var idi arkadaşlar biliyorsunuzki GTA SAN ADRANES'deki çokkkk baya bir cook ingilizce var ve ben bunu cok olmasa bile türkçe yaptımmm.ingilizce olan yerleri ise yarı olarak tükçe ipucları verdimmm.Yaptığıma inanmayanlar zaten yükledikleri zaman inanırlar yaptığıma..
Şarkılar Şunlardır: Manga - Bir Kadin Cizeceksin Manga - Bitti Ruya 01 Overseer - Doomsday 03 Rancid - Out of Control 02 The Crystal Method - Born Too Slow Pamela - Istanbul
FİFA 07 %95 TÜRKÇE GAMETURK YAMA STUDİOS DOWNLOAD (Yeni) ve gameturk yama studios grubu olarak diğer fifa 07 türkçe yapmaya çalışanları fark attığımızı iddaa ediyoruz.eğer aşağıdaki görüntülerden daha türkçeleşmiş hali var ise gösterin.