|
| Yazar |
Konu  |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 10/04/2006 : 15:15:19
|
evet yanlış duymadınız mağdem;en sevdiğiniz reklam,en sevdiğiniz oyun var en sevdiğiniz yemek nie olmasın ben başlıyorum:Bence Şiş Kebab                 |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
|
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 10/04/2006 : 18:30:07
|
ADANA KEBAP üzerine tanımam.. ama tüm yemekleri yerim..kralını ayırt ettem yemekte...
:D:D:D:D geçen babamın yaptıgı kebabıda resimledim buyurun arkadaşlar..
kostok2006.sitemynet.com/adanakebap1.jpg ilk hali..
kostok2006.sitemynet.com/adanakebap2.jpg son hali..
umarım anlatabilmişimdir  |
 |
|
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 10/04/2006 : 18:37:15
|
| mj'in resimlerini göremedim ama bence karidesli pizza ve bizim kantinin PATATESLİ'si(ketçapsız).. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 10/04/2006 : 18:39:40
|
| bir daha bakarsan göreceksin..ama sen daha önce zaten görmüştün o resimleri.. |
 |
|
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 10/04/2006 : 20:39:39
|
hazır yemek olarak hamburger  pırasa ve lahana yemeği   dışında çoğu yemekleri seviyom. |
 |
|
|
sith_lord
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 10/04/2006 : 20:42:39
|
| Hiç bir nimeti ayırt etmem. |
 |
|