|
| Yazar |
Konu  |
|
THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 10/04/2006 : 22:23:11
|
| PATATES KIZAARMASUU BAYLIRIM |
 |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 11/04/2006 : 07:57:29
|
| Konserve barbunya (alternatifim yok çünkü) |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 11/04/2006 : 16:53:46
|
BE ABİLER AĞZIMI SULANDIRDINIZ |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 11/04/2006 : 17:33:06
|
| benim sulanmadı cunku ben fazla yemek yemem |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 11/04/2006 : 18:29:11
|
      alıntı: THE_FAMERA tarafından yazılan:
benim sulanmadı cunku ben fazla yemek yemem
o senin sorunun valla       |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|