hala SYSTEM OF A DOWN mu dinliosun kabil adamlar türklere ne diyor bilmiyomusun? funda arar:benim için üzülme gülşen:ya tutarsa şafak sönmez:ağlama Mazhar Fuat Özkan:Sarı Laleler daha 1000000lerce var:)
aha şunu unutum bütün slow hızlı karışık şarkılar hepsini yazmiyim şimdi örnek kargo ama pek slow değil ama mesala selin dionun titanic şarkısı var o çok güzel ııı adı neydi hah 50 cent var İrem-HAYALET SEVGİLİM severim onuda
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Konu "Beğendiğin müzikler" olunca çook genel oluyor, 21 senelik hayatımda hayran olduğum belirli gruplar, şarkıcılar ve müzikler var. Yok ama eğer "şu günler" ne dinliyorsanız diye sorularsa, Serdar Ortaç - Sor & Binlerce Dansöz Var derim :)) Eller havaya :)) D.H.T. Listen to your heart feat Edmee techno mix kesinlikle tavsiyemdir herkese ;) 3 Doors Down - Here Without You zaten bağımlılık yaptı, Arctic Monkeys - When the sun goes down çok şeker şarkıdır, Crazy for this girl var Dawson's Creek şarkısı söyleyenleri tam hatırlayamadım Evan and Jero gibi birşeydi attım neyse pek manidardı bir ara bu şarkı da ahh ahh :P Maroon 5 hayranlığım halen devam ediyor ama çok dinlemez oldum. Vazgeçilmezlerimiz var Pink Floyd, Queen, vs... Bitmez yani bu liste...
sean paul_temperature shakira_hip's Don't Lie_bamboo(öneririim süper b,i şarkıı) Black Eyed Peas_pump iT SaGopA KajMer_bebeğim ÖldÜ SaGopa_kaJmer_ihtiva reçetesi irem_kölem OL EVAnescencenin_çoğu şarkısıı bu kadar yeter glibaa =)
EĞER MUZ YEDİYSENİZ SİVRİSİNEKLERİN SİZİ ISIRMA İHTİMALİ MUZ YEMEMİŞ BİRİNE GÖRE DAHA YÜKSEKMİŞ…