Tabiki Fenerbahce Orta SAhası. Ben Bir Fenerbahçeli Olarak Bu Kadar Korkak Oynayan Bir Ortasaha Gormedim. 1-0 One Geçtikten Sonra Maç Nasıl Olsa Koptu Aman Kart Gormuyumde Gs Macında Oynuyum Diye Hiç Pires Yapılmadı Toplara Basılmadı Buradan Tekrar Manısalıları Tebrik Ediyorum
Tam bi halı saha maçı havasında geçti Rüştü'nün de hatalı goller yemesine çok üzüldüm Bjk'li olarak.Maç sonrasında da güvenlik kuvvetleri baya bi abarttı jop olayını. Skorun sorumlusu da Servet ve Rüştü'dür.Çok kötüydüler.
Appiah da hiç görmediğim kadar kötü oynamış.Ne ileri ne geri hiç bir katkısı olmamış takıma.Yani tam bir rezalet.Bu yenilgide en çok payı olan ise Daum'dur.ne Rüştü ne de Servet tek başlarına oynamadılar.Daum'u başarılı olduğunda zaten takdir ediyoruz, hatalarını da hoş görüyoruz ama, bu kadarı da şımarıklıktan başka bir şey değildir.Hele futbolcuların daha oynadıkları maç bitmeden ilk gölü atıp kazandıklarını zannetmeleri ve gs maçını düşünmelerine anlam veremiyorum.Şahsen ben kendimden örnek verecek olursam hiç bir sınavımın ortasında ya da öncesinde bir sonraki sınavı düşündüğüm olmamıştır.Burda da yine suçlu Daum.Futbolcularını şu son haftalarda her maça derbi havasında hazırlaması gerekirken, kendi bile aklı havada geziyor.Bana öyle geliyor ki Daum bu sene sınıfı geçemeyecek.Öyle ortalamayla falan olacak işler değil bunlar.Ne teknik olarak yeterli, ne de psikolojik olarak.Bu yüzden sezon sonunda kesinlikle gitmesi lazım. Bu yenilginin olumlu tek yönü şampiyonluk yarışına biraz daha hareket getirecek olmasıdır.Ayrıca Vestel Manisa Sporlu oyuncuları ve Ersun Yenal'ı gönülden tebrik ediyorum.Güzel oynayıp hakkıyla aldılar maçı.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."