AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 underground 1 yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

sevketkesen
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 19/04/2006 :  10:17:45  Bilgileri Göster  sevketkesen'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun zorlaşamya başladı en ufak hata yarışı kaybetmene neden oluyor allah aşkına bu oyunu bitiren varmı oyun hakkında hile ve yadımlarınızı bekliyorum hileleri çalıştıramıyorum

milliyetçilik; Maddi ve manevi açılardan millet ve ülkesinin
çıkarlarını her şeyin üstünde
tutma anlayışıdır(türk dil kurumu) ırkçılık değildir tamam NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ama diyerlerinide allah yarattı

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 19/04/2006 :  11:17:55  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
:))) evet son yarışlara yaklaştıkça zorlaşıyor. ben ilk oynayışımda sanırım 96. yarıştı en az 20 kere oynamışımdır orayı, ama sonunda geçmiştim biraz sabır gerekiyor hiç bi yere çarpmadan sakin oynamak lazım. arabanı da iyi seçmen gerekiyor yol tutuşu iyi bi araba mesela civic olabilir. oynayabilirsen mazda ile oyna derim.

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

sevketkesen
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 19/04/2006 :  13:03:53  Bilgileri Göster  sevketkesen'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun hilelerini çalıştıramadım yardımcı olurmusun biraz acemiyimde birde oyunu cd!siz çalıştırmayı beceremedim

milliyetçilik; Maddi ve manevi açılardan millet ve ülkesinin
çıkarlarını her şeyin üstünde
tutma anlayışıdır(türk dil kurumu) ırkçılık değildir tamam NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ama diyerlerinide allah yarattı
Sayfanın En Üstüne Git

ÇiLeKeŞ
Üyeliği Kilitli

Germany
İleti 0

İletim - 19/04/2006 :  16:00:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
zorlaşçak tabi hileleri Düzgün yazmayı dene
Sayfanın En Üstüne Git

Wyrus_15
Üye

Turkey
İleti 367

İletim - 25/04/2006 :  14:00:50  Bilgileri Göster  Wyrus_15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
www.dlh.net buradan neredeyse bütün yama trainer ve hileyi bulabilirsin ama tek bir kötülüğü var çoğunluk almanca

World of Warcraft

Wyrus - Spinebreaker

Rogue
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000