usta valla bende tam "helâl olsun tüm eksikleri, tüm hataları; rakibini küçümsemeden, taraftarını inciltmeden yazmışsın diyecektim" :) ama sözüm yine geçerli HELAL OLSUN OSMAN TAMBURACIYA, HELAL OLSUN OYNANANIN SAHADAKİNİN HAKKINI VERENE, HELAL OLSUN YENİLMEYİ ÖLÜM OLARAK NİTELENDİRMEYENE
bizim Manisa faciamızdan sonra okula gitmek üzere servise vindim, servisten indim, okul bahçesine girdim, okula girdim bu evrelerin hepsinde "nasıl ... manisa sizi" muhabbeti oldu cümle alem bilir fenerli olduğumu, her şeyi duydum küfürlü küfürsüz. Hepsine tek cewabım oldu "Manisa hak etti aldı" ama bugün derbin muhabbeti açıldığında herkes inkar etti fenerin daha iyi olduğunu
sizi ne kadar taktir etsem azdır ki futbolu bilen, "sezarın hakkı sezara" diyebilen kişilersiniz...
bu işler böyle olmalı zaten maçtan sonra yanımdaki fenerli arkadaşımı tebrik ettim...feneride oynadığı futboldan dolayıda alkışlamak gerekir..maça iyi konsantre olmuşlar ve hakkıyla aldılar hiç gs taraftarıda gücenmesin bana kazanmakta var kaybetmekte var sonuçta ;))
ya ben fb li biri olarak derbiden hiç zevk alamadım böyle sonuçlar derbilere yakışmıyo (skor olarak değil futbol olarak)inşallah bi daha boyle bi maç izlemem.
Zaten derbiler eski zevki vermiyor.O yüzden maçı izlemeye bile gitmedim.Sadece televizyondan skoru tahmin ettim ve 5 dakika özetini izledim.Çünkü derbilerimiz artık bunu hakediyor.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir