|
Yazar |
Konu  |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 27/04/2006 : 20:05:48
|
G.O.R.A Müzikleri
Arkadaşlar filmin başında Cem Yılmazın göründüğü sahnede (o kırmızı bir arabayla giderken) çalan fevkalade bir parça vardı. Adını bilen var mı? |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 28/04/2006 : 18:03:53
|
bende aryorum be abiler,bulursanız banada verin... |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 29/04/2006 : 11:01:20
|
bilmiyorum şarkıyı ama dv sine sahipseniz film sonunda bütün müziklerin ismi yazıyor. ordan kolayca bulabilirsiniz sanırım. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 30/04/2006 : 23:33:11
|
Üç farklı liste buldum. Bunlar tek bir listeye de ait olabilir. Hiçbir fikrim yok. Ancak aradığın şarkı muhtemelen "2. Acilis"
1-Gora Soundtrack - 14 Temmuz 1789 Flashback 2-Gora Soundtrack - Acilis 3-Gora Soundtrack - Al 1'de Burdan Yak 4-Gora Soundtrack - Alev Topu 1 5-Gora Soundtrack - Alev Topu 2 6-Gora Soundtrack - Arif Baskin 7-Gora Soundtrack - Arif Egitim 8-Gora Soundtrack - Atik Kent 9-Gora Soundtrack - Bar-Lounge 10-Gora Soundtrack - Club-Gain 11-Gora Soundtrack - Dügün 12-Gora Soundtrack - Garavel 13-Gora Soundtrack - Garavel Hologram 14-Gora Soundtrack - Gora Drama Turnz
1-Gora Soundtrack - Gora'ya Inis 2-Gora Soundtrack - Gorüsme Odasi 3-Gora Soundtrack - Hiper-Optik Basküler Dondurucu 4-Gora Soundtrack - I Know Kung-Fu 5-Gora Soundtrack - Ihtiva Reçetesi 6-Gora Soundtrack - Isinlanma Odasi 7-Gora Soundtrack - Kaçis 8-Gora Soundtrack - Logar Baskin 9-Gora Soundtrack - Marifetname 10-Gora Soundtrack - Negney
1-Gora Soundtrack - Olduramadim 2-Gora Soundtrack - Orman 3-Gora Soundtrack - Pilot Binbasi Riza Küçükdurmaz 4-Gora Soundtrack - Raki Sofrasi 5-Gora Soundtrack - Uzaylida Olsa Insan Insandir 6-Gora Soundtrack - Veda 7-Gora Soundtrack - Yazilar 8-Gora Soundtrack - Yemekhane 9-Gora Soundtrack - Yükleme Makinesi 10-Goran Karan - Stay With Me
|
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 30/04/2006 : 23:46:34
|
Eğer giderken ki parça ise 2.parça..Ama arabanın içinde çalansa o diil.. |
 |
|
|