AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 D2 Battle.Net
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 18/05/2006 :  02:09:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yep, bu da doğru ama bu USB'den bağlanan modemler için geçerli. Ethernet'ten bağlı bir modem ise, verdiği IP adres geçerli değil yerel bir adres olacaktır.
Sayfanın En Üstüne Git

Silvioo
Üye

İleti 4

İletim - 15/07/2006 :  10:16:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sayin Arkadaslar Ve yoneticiler.. Sizi biraz aydinlatayim..

diablo sadece battle.net uzerinden oynanmiyor.. 1 tane dugun turk sunucusu var.. www.diabloturk.com dan oynuyorum... sizede tavsiye ederim.. benim suan 3 tane charim war 3 de birbirinden iyi.. lvl 91 poi necro. lvl 87 light sorc ama kada kasmicam onu cunku item bulma mf charim o benim.. we birde kastigim bowazon var suan, mavinas set takicam ona.. arkadaslar size solemek istedigim artik single son 2 senedir tarihe gomuldu cogu kisi online oynuyor bu oyunu ben multi ile tanisali 2 sene oldu ve sunu anladim singlede bisi yaptigim yokmus ezik ezik dolasmakmis butun yaptigim..

DiabloTurke baglanildiginda lobbby e giriyoruz ve oyun kuruyoruz.. bir oyuna 8 kisi girebiliyor.. ama battle.net e gore kalabalik deil. yani 20 kisi falan ortalama online oluyor.. geceleri ise hb (hell baal) varsa yani surekli baal kesiliyorsa seri olarak bu geceler 30-50 arasi oluyor o zaman hb lere giren 7-8 kisi oluyor ve muhabbet de cok iyi.. ben genelde hblere gece giriyorum.. bir chari lvl 80 yapmak en fazla 1 hafta onamaniz yeterlidir...

Siz simdi sorucaksiniz 2 senede 3 char mi yaptin diye.. bi kac ay once restart geldi server a yani butun charlar ve acc ler silindi.. ve bende ara verdim muonline falan oynadim ama hicbiri diablo kadar zevkli deil..

eger yardim isterseniz. oyunda beni bulun ben size rush falan atarim..
bana ozel mesaj atin. /w *karaersen mesaj seklinde benim acc ismim karaersen dir.

tekrar veriyorum siteyi www.diabloturk.com ..
Sayfanın En Üstüne Git

buffer
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 15/07/2006 :  13:48:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İçerik Silindi!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu