AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 battle.net
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Blaxis
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 02/05/2006 :  18:27:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
barrle.net e nereden üye olunuyor bilen var mı arkadaşlar oyun orjinal ama account istiyor nereden alabilirim

For the Eternal Light of Alliance

Goquay
Üye

Turkey
İleti 184

İletim - 28/06/2006 :  18:44:59  Bilgileri Göster  Goquay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
battle.net e degil de bu sistemi saglayan server lara uye olunabilir burda link vermem yasak ama baya bildiginiz ultima online serverları gibi.Google da aratın Frozen Throne serverları diye bir sürü server link listelenecektir turkce olan birine uye olup sitenin doosyalar bolumunden exe sini indiriceksiniz bu siteler de editor oldıukca adım adım anlatmıstır sonra indirdiginiz exe yi oyunun bulundugu kllasore atıcaksınız ve o exe den cift tıkladıgınızda oyuna giricek birde server ı ekleme olayı vardır ki once yine dosyalar dan reg,zip yada reg.rar dosyasını indiriceksiniz sornegin X server reg.rar-zip bu dosyayı indirdiginizde icinde rar ın icinde regedit formatlı bir dosya olucakiona sag tıklayıp deftere kaydet diyiceksiniz ki zaten regedit in ne oldugunu kayıt defteri oldunu biliyorsunuz bu islemden sonra oyuna o exe den girip battle.net barının yanında ki buyutec den Server X i seciceksiniz sonra battle.net barına tıklıyacaksınız ve kabomm sizde artık online dota kasabilirsiniz :)
iyi eglenceler

Myself hate to make
Sayfanın En Üstüne Git

Mojo
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 28/05/2007 :  14:35:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben nasıl üye olacam anlamadım site verin lutfen abi ya
Sayfanın En Üstüne Git

BachRi
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 30/05/2007 :  16:02:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
www.wow-europe.com dan "Account" başlığının altından üyelik,ödeme vb... ulaşabilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git

diskaviri
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 12/09/2007 :  15:39:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
her kese hayırlı ramazanlar

salim
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 12/09/2007 :  17:14:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağol sana da ama Serbest bölümde ayrı bir başlık açsaydın bari, battle.net konusunda alakasız oldu.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000