|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 03/05/2006 : 15:58:53
|
ben varım!! |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/05/2006 : 15:59:32
|
Hassooo ben garanti katılırım zaten okul takımındaydım ortaokuldayken iyi bir etkinlik olur ;)) |
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/05/2006 : 16:09:38
|
ben %80 katılırım. |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 03/05/2006 : 17:10:57
|
Ben de varım arkadaşlar.Katılacaklar smylesin ona göre 1 hafta içinde bir tarih belirleyelim. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 03/05/2006 : 19:15:39
|
e bensiz de olmaz:DKambersiz düğün olmaz |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|