Arkadaşlar ben oyunda başkalarda babamızla kapıştığımız bir yer var. Hani Farah ı görüpte aşağı iniyoruz sonra bir sürü yaratıkla dövüşüyoruz ya o bölüm işte. Öldürüyorum öldürüyorum ama ölenlerin yerlerine yenisi çıkageliyor. En sonunda beni öldürüyorlar. Zaten babama da hiç vuramıyorum ne yapsam karşılıyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
İlk zorlu çarpışma ve save olayını öğreneceğin yer.Yaratıkları öldürdükçe bir noktada zayıf sarı ışık hüzmesi canlanacak taki gereken sayıda öldürünceye kadar,bittiği zaman prens kılıcı kınına sokuyor ve o zaman anlıyorsun bittiğini,derin bir nefes:) Babaya vurmak için üzerine doğru koşarken tam vardığında zıplama tuşuna bas,prens ters parende hareketi yaparak üzerinden arkasına geçecek ve o sırada kılıcı yapıştır.Bunun gibi bir çok vuruş hareketi var ilerledikçe yapman gerekecek,mesala duvara doğru git zıplama tuşu ve vuruş tuşuna basarsan duvardan güç alarak yaratıkları vuracak veya bir sutunun yanındayken vuruş sutunu tutarak dönüş yapacak vs. hatırladıklarım.Üzerine koşarak ters parende vuruş hareketi başlarda iyi ama,mızraklı yaratıklarda işe yaramayacak daha deşik vuruşlar denemelisin,prens kılıcı kınına koyuncaya kadar.Ufak bir not her döğüş alanında suyun yerini bul ve yaratıkları kollayarak gerektiği kadar iç,zamanı geri almayı iyi kullan ters bir harekette geri alarak diğer tarafı kullanıp yaratıkları öldürebilirsin,sık sık Sara'yı ölmesin,canı çabuk iyileşiyor.Yolun uzun kolay gelsin.