|
Yazar |
Konu  |
umit_karan
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/05/2006 : 21:15:30
|
Leandro Gioda, freddy adu,borre,ramiro fassi.. |
 |
|
umit_karan
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/05/2006 : 21:28:31
|
rafael moura.. |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 29/05/2006 : 13:28:14
|
- Guarin - Martins - Tuncay - Borre - Freddy Adu - Serhat Akın ... |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Pırates
Üye

Turkey
İleti 162 |
İletim - 04/06/2006 : 17:03:01
|
arkadaş ferhatı bilmiorum şu an oyunuda bırakmış durumdayım. bu arada fm 05 de nuri nie yok onu çözemedim |
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 15/07/2006 : 19:54:33
|
2006'da İngiltere 5.ve 6.(conferance national/north-south)liglerden takım olursanız önereceğim birkaç isim var.(Kettering Town'la League Two'ya çıktım da :) )
Anthony Elding -finishing ve long shots özellikleri mükemmel, bir üst lige yükselip full time sözleşme imzaladığınızda sıkı antrenman yaptırın.2 sezon geçince Vieri'yle karşılaştırdım, daha iyi çıktı Elding.oynadığı maçtan fazla gol attı
Yasar Beytullah -küçük takımlarla kollektif futbol oynamak istiyorsanız bu adamı alın.pasları çok iyi, defansın arkasına iyi sarkıyor.-
Jack Hobbs -personal'ında geleceğin Rio Ferdinand'ı olarak gösteriliyor.bu kadar yeter sanırım.
Gregor Balazic - dmf, 17 yaşında ve çok hızlı gelişiyor-
Wayne Diuk - sağ ve sol pozisyonların hepsinde oynayabiliyor.
Luke Webb - DMF ve sağ kanatta da oynayabiliyor.Dripling ve orta açma özellikleri çok iyi.
Diğer iyi oyuncular
Ignacio Scocco, Whoshington, L.Romagnoli, Mokoena, Sinan Bolat, Polat KEser |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|