AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 yeni oyunlar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 01/07/2006 :  15:37:43  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ön inceleme
pes6
evet gerçekten pes 6.bu oyun eylül'de piyasada.pes 6 serinin en iyisi falan lafı gevelemiyecem.sıkmıyacam kısa ve öz yazıcam.pes oyunlarında ki lisanssız takım ve futbolcu sorunu sonunda umarız biter.bu oyun ps2-pc-sanırım xbox360 için piyasaya çıkacak.japoncası çoktan piyasada wining eleven 10.tavsiye ederim.
Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 04/07/2006 :  04:50:58  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende Godfather'ı notlayım bari. Oyunun grafikleri %85. Açıkçası fazla ağız sulandırıcı değil yani, ama kötüde değil. Ses ve müzikler %95. Filmin müzikleri var. Kendi koydukları müziklerde var. Benim en hayran olduğum özellik, oyunda filmin müziklerini koymuşlarda, kendileride müzik yapıp koyduklarında gerçekten çok uymuş oyuna ve film müziklerine. İşte bu bence bir ince detaydır. Oynanabilirlik olarak %95. Açıp oynarım ama bazen açasın pek gelmio. Genel olarakta oyuna tam tamına %91 veriyorum arkadaşlar.(95i kafadan patlatmayı bende bilirdim ama oyunun ses,grafik ve oynanabilirliğinin ortalamasını çaktım.)....
Sayfanın En Üstüne Git

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 15/07/2006 :  12:35:12  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hitman blood money
grafik:95
oynanbilirli:95
ses:90
eğlence:98
toplam:96
oyun için yarum yapmıyorum.süper.47'nin yükselişi.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000