AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 En iyi Oyun Demosu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 14/05/2006 :  20:05:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun girişlerindeki demolar konusunda hep hassas olmuşumdur. Her zaman oyunu ilk yüklediğimde hiçbir tuşa basmadan önüme sunulan herşeyi izlerim. Bu güne kadar pekçok demoya hayran kaldım ama ps2'de gördüğüm Kingdom Hearts 2 nin demosu bana göre tüm zamanların en iyisi... peki ya size göre ??

Not: Lütfen tek oyun ismi yazın yoksa bu güzeldi buda fena değildi falan dendiğinde işin b.ku çıkıyor.

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 14/05/2006 :  20:18:28  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende kesinlikle demoları izlemeyi severim. Hatta oyun açıldığında demoları geçen insanlarada sinir olurum ve nirvanaya ulaşmış bazı arkadaşlarımdan oyun içi videolarını dahi geçenler gördüm :D. Neyse lafı fazla uzatmayayım bana kalırsa Prince of Persia Warrior Within in demosu çok güzel.
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/05/2006 :  20:23:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
major bana haksızlık:P etme çok kötü grafiklerle hiç bir şey anlatmıyorlar bkz. red alert 2(başı güzeldi ama oyun içi videolarda insan tuvalet molası versin diye koymuşlar izlenimine kapıldım)

ben lord of the rings: return of the king oyunun videolarını beğendim. oyun içinden en güzel ve gaz verici yerleri kapıp koymuşlar. açılış ve tutorial kısmına çok güzel bir anlayış getirmişler. her şey hikaye içinde başlıyor anlatılıyor, öğretiliyor, oyuna geçiliyor. bu yönden hem demo, hem de giriş için kendilerini tebrik ediyorum forumumuzu gezmeseler de:)
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/05/2006 :  20:39:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Oyun girişlerindeki demolar konusunda hep hassas olmuşumdur. Her zaman oyunu ilk yüklediğimde hiçbir tuşa basmadan önüme sunulan herşeyi izlerim. Bu güne kadar pekçok demoya hayran kaldım ama ps2'de gördüğüm Kingdom Hearts 2 nin demosu bana göre tüm zamanların en iyisi... peki ya size göre ??

Not: Lütfen tek oyun ismi yazın yoksa bu güzeldi buda fena değildi falan dendiğinde işin b.ku çıkıyor.

Square ne yaparsa güzel oluyor zaten :) Kingdom Hearts II'nin demosunu da izledim (arka plan müziği: Utada Hikaru'dan) ama Final Fantasy XIII'in açılış demosunu daha bir severim. "I'll wait you here" "Why" şeklinde diyaloglarla başlıyor, bir okyanustan açılıyor kamera...

Fakat en sevdiğim demo, aynı oyunun bitişidir. 60 saate yaklaşan oynanış süresinin ardından öyle bir demo geliyor ki... Biraz spoiler olacak, isterseniz gerisini okumayın :) Devam edeyim; oyun boyunca oynadığınız tüm karakterler var. Birincisi ana karakter Squall zamandan geri dönmeye çalışırken, aklına Rinoa ile sözleştikleri kır geliyor. Oraya dönmeye çalışıyor fakat başaramıyor, hayalleri ile boğuşurken Rinoa onu bekliyor kırda.. Squall'de birden bire kendi zamanına dönüyor.. Kırda yatıyor, Rinoa koşuyor, başını dizine alıyor. Fakat Squall gözlerini açmıyor, ardından Rinoa ağlayarak Squall'ın başını göğsüne yaslıyor, burada meşhur sahne var işte; çayırda oturmuş maviler içerisinde ağlayan bir kız, kucağında cansız yatan adam ve arkada rüzgarda savrulan kır çiçekleri.....

Derken sonrasında devam ediyor kapanış videosu. Sıralamayı tam hatırlayamıyorum ama oyunda en üzücü olaylardan olan Laguna'nın sevgilisinin ölümü -ki pek anlatmadan geçerler ve öldüğünü sonradan Laguna ile konuşurken öğrenirsiniz :( - Laguna genç halinde iken görünüyor, ıssız bir tepede yürüyor; karşısında sevgilisi tatlı kız beliriyor; "aha diyorsunuz, acaba ölmedi mi" Lagunanın elinde yüzük var, saklıyor. Kıza yaklaşıyor, tam bir şey diyecekken utanıyor, geri dönüyor. Kız elinden tutuyor, Laguna'yı geri çeviriyor, o sırada Laguna yüzüğü kızın parmağına takıveriyor. Kız şaşırıyor, ağlıyor, tam Laguna'ya sarılacakken... Laguna yaşlanıyor, 35-40lı yaşlardaki haline dönüyor. Kız kayboluyor, Laguna'nın kolları boşluğa kapanıyor; gözleri doluyor... Ve karşısında, yemyeşil çimlerin ortasında yalnız bir mezar var, üzerinde sevgilisinin adı yazıyor. Laguna ona hüzünlü hüzünlü bakarken arkadaşları ve Elona (sanırım ismi buydu, Laguna'nın evlatlığı) geliyorlar. Laguna onlara buruk tebessüm ediyor. Açıkçası bu sahnede göz yaşlarıma hakim olamadım...

Devam ediyoruz... "Kötü adamımız" Seifer, artık iyi taraftadır, her şeyini kaybetmiştir, SEED olamamıştır. İskelede balık tutuyor, o sırada şişman arkadaşı (adlarını unutmuşum yahu) bi balık yakalıyor. Gri saçlı kıza gösteriyor, Seifer kıskanıyor tabii. Kız da farkediyor, şişmana tekme atıyor arkadan, adam suya düşüyor -kesinlikle o ciddi kızdan beklenmeyen bir hareket- Seifer ve bu gülüyorlar. O sırada üzerlerinden Cid'in Garden'ı geçiyor, yani akademi... (dev bir uçan kütle diyeyim) Seifer hafif tebessüm ve belki de üzüntüyle, pişmanlıkla bakıyor Garden'a...

Ve son olarak Garden'dayız. Parti var. Irvine kamera ile (ismini unuttum, inanamıyorum) adı S.. ile başlayan kızı çekiyor. Orada Quistis de var, Zell yemek yiyor, boğazına takılıyor vesaire. Bayağı gırgır, şamata, güzel bir parti. Sonra kamera balkonu gösteriyor, Rinoa yıldızlara bakıyor. Tabii Squall öldü :( Orada "la bence ölmedi, göstermeseler de ölemez, ölmemeli" derken Rinoa yana dönüyor; eliyle işaret ediyor (Squall'ı ilk gördüğündeki işaretin aynısı) ve Squall orada, yanında gülümsüyor...

Kesinlikle FF.VIII rulez...
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 14/05/2006 :  23:41:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yenilerden bi'haberim ne yazık ki, ama Warcraft videoları lezizdir, tadına doyum olmaz ;)
Sayfanın En Üstüne Git

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 15/05/2006 :  01:20:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İvan doğrusun hocam...Warcraft-diabloII ,blizzard yaparsa tadından yinmez.
Tabi red alert2 de ara demolardaki tanya bacımızında hakkınıda yemiyelim :)

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000