|
Yazar |
Konu  |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 14/05/2006 : 20:24:27
|
Bu müzik gerçekten çok hoşuma gitti biraz araştırdım ama kimin söylediğini ve parçanın ismini bulamadım. Şu anda yurtdışında olduğum için kapsamlı bir araştırma yapma şansımda yok. Yardımlarınızı bekliyorum  |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 14/05/2006 : 20:49:02
|
Utada Hikaru - Passion
Zamanında başka foruma yazmıştım, bu şarkı o şarkı :)
... Şu sitenin background müziğini söyleyen hatundur kendisi... favorilerimdendir, şarkı da ayrı bir hoştur zaten http://www.xanga.com/Hyuuga_Nagasaki
Üstte bir bar var, oradan şu şarkıyı seçin, play'e basın, biraz bekleyin: Passion
Dehşet şarkı ...
Düzenleme 1: bar görünmüyor nedense. Düzenleme 2: Şarkının orijinal adı Passion değil; sitedeki isim o. Orijinal ad Sanctuary. Düzenleme 3: Kız şarkıyı siteden kaldırmış hocam. Şarkı için bana ulaşırsan MSN'den sevinirim :) |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 14/05/2006 : 22:38:59
|
Dostum eve dönünce ablanın en az bir düzine şarkısını indirmeyi düşünüyorum. türü tam bana hitap ediyor. Bu türden bildiğiniz güzel parçalar varsa benimle paylaşırsanız sevinirim :) |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 15/05/2006 : 00:34:56
|
Siteyi açtıktan kısa bir süre sonra bir şarkı çalıyor ama o şarkımı bilemiyorum.üstelik hiç birşey yapmadım kendiliğinden çaldı.zaten seste son seviyede kalmış, birden başlayınca ödüm koptu :D ama güzel şarkı, ben beğendim. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 15/05/2006 : 07:37:15
|
Maalesef o şarkı değil; önceden çalmalistesi vardı en üstte, kaldırmış nedense sitenin yapımcısı.
Rappier hocam, bu hatun çok ünlü, zibil gibi albüm ve single'ı var. Eğer bulursan ben de faydalanmak isterim :) Bende 4-5 parçası var sadece maalesef... |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|