AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Hangi oyunlar moda oldu ve ölümsüzleşti?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 23/06/2006 :  08:25:30  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi herkez mario efsane demiş bence değil ben hiç görmedim mario oynayan fazla, bence Sims serisi,CS olabilir, Knight Empire bayağı efsaneleşti, Battle Of Middle earth bence hiç gzl değil ama biz burda efsane oyunları konuşuoruz, beğendiğimiz değil. Ammmaaaa en ama en efsanesi geliyor. Tabikide *****AGE OF EMPİRES SERİSİ*****. TEK geçerim o oyunu. Çok efsane.
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 23/06/2006 :  14:41:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
half life bence...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 24/06/2006 :  20:29:35  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Diablo bence,oynayanlar ii bilir insanın yaşamını değiştiriyor.Mesela ben sokakta yürürken arada bi yoldaki taşları rune falan sanıyodum :D
Sayfanın En Üstüne Git

thack_can
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 24/06/2006 :  23:48:47  Bilgileri Göster  thack_can'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gta,half life,counter,fifa,nba,nfs,star wars

CANNN
Sayfanın En Üstüne Git

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 25/06/2006 :  00:18:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Son zamanlarda Mario oynayan görmemiş olabilirsin ama benim çocukluğumda oldukça popülerdi. Kaldı ki bir oyunu efsane yapan çok oynanması ya da hala oynanması değil sadece, diğer oyun türlerini etkilemiş olması da önemli. Wolfenstein mesela, devamı çıkmasa dahi efsana sayılmaz mıydı ilk FPS olarak?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000