AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Oyun tavsiyesi!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

gorcankardes
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/06/2006 :  10:49:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Max Payne 2/medel of honor
Sayfanın En Üstüne Git

mcking
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 27/06/2006 :  12:39:27  Bilgileri Göster  mcking'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
COD 2 çıktı onu oyna + max payne ww2 oyunu mu? :D

Oyunlar Hakkında Geyik Yapabileceğiniz Yegane Site Açıldı: OyunGeyik
Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 28/06/2006 :  10:48:49  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aksiyon olarak, getting up diye bir oyun var, konusu;
Evvel zaman içinde kalbur saman içinde :) Trane adında bir karakter var bizim yönettiğimiz. Bu genç hükümete karşı, çünki hükümet çok salak, polisler falan işini iyi yapamıyor ve de bi suçlu biri "New Radius" ismindeki şehre başkan adayı. Trane de boya işlerine meraklı hani spreyle sıkıyorlar ya bazı gençler adlarını falan yazıyorlar. O türeden. Ve bu trane evini terk ediyor ve kaçak hayata başlıyor. Bizde onun davasında ona yardım ediyoruz işte. Sprey fln sıkacaksınız, ordan oraya fln atlayacaksınız, bilmem duydunuz mu "free runner" sporunu. O türden çok müthiş işler yapacaksınız. İşin sonunda ne oluyor, herif başkan seçilmiyormu fln onları siz görün artık..
Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 28/06/2006 :  10:51:45  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
keepers tarafından yazılan:

şu brothers in arms nasıl ??...

fazla önermem, COD gibi bir oyun çıktıktan sonra o oyunlar bence kötü COD a oranla. COD yani bence bütün 2.Dünya Harbi oyunlarını sıvadı ve solladı.
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 29/06/2006 :  01:30:29  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Comandos un yeni versiyonu oldukça iyi

*CK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000