Arkadaşlar kalemlerinizi türbe duvarlarına sürtmeyi unutmayınız hee.:):D Bide daireyi bastırarak doldurduğunuz zaman optik makina daha bi doğru okuyormuş.:)(bkz.Cmylmz)
Arkadaşlar kalemlerinizi türbe duvarlarına sürtmeyi unutmayınız hee.:):D Bide daireyi bastırarak doldurduğunuz zaman optik makina daha bi doğru okuyormuş.:)(bkz.Cmylmz)
Herkese başarılar...
tüh ya antalya'da türbe de yok hocam sen sürt kalemini bana hızlı postayla yolla)
son sınav sonucum(dershanenin zor sınavlarından biri ama gün azaldıkça dikkat ve orantılı olarak doğru sayısı da artıyor):
Türkçe: 24D 1 Y 23.66N(merula alba kitleyecek üyeliği yanlış var diye Mat: 24D 1Y 23.66N (mat öğretmeni yönetici yoktu di mi:)) Fen: 23D 2Y 22.33N (nasıl oldu inanamıyorum walla. en iyi dersim fendir ama en çok yanlış fenden) Sos: 25D 0Y 25N
toplam : 96 D 4 Y 94.33 N helal bana be
edit: sınav sonucu geldi 1.'yim daha bi helal:D fen'den 1 soruyu doğru yapıp sildim o olmasa fen puanında da 1. idim
kardesler sıze oks de başarılar dılerım ben daha gecen sene gıren bırıyım çok sıtrestlı bı ortam orası ama önmeli olan o stresı atmak yenı herkese başarılar dılıyorum...
benden de herkese başarılar. bu arada kimlik kartlarınızın arkasına işaretlediğiniz şıkları yazabilirsiniz tabi başınızdaki hocadan izin almanız gerek vede sınav bitinceye kadar sınıfta oturmanız gerek. görüşmek üzere!!!!
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol Şefkat ve merhamette güneş gibi ol Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Hoşgörülülükte deniz gibi ol Ya olduğun gibi ol, ya göründüğün gibi ol.