AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Championship Manager (CM) 'da En İyi Takım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

airmaker
Üye

Turkey
İleti 147

İletim - 09/12/2003 :  19:27:18  Bilgileri Göster  airmaker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
en iyi si chelsea.... PARA BOL OYUNCULARDA HARİKA TAWSİYEM İSE SANTOSTAN DİEGO VE BİR SENE SONRA ALMAK KOŞULUYLA AT. MADRİD TEN FERNANDO TORRES

the most valuable player ALLEN İVERSON.
Sayfanın En Üstüne Git

WrXsTi2005
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 16/01/2004 :  19:26:05  Bilgileri Göster  WrXsTi2005 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben chelsea ile oynuorum ve su an kadro manyak ama genede FC Bayern derim ben...
Sayfanın En Üstüne Git

Turkish_Maldini
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 18/01/2004 :  04:45:22  Bilgileri Göster  Turkish_Maldini için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence oyunun basında JUVENTUS
Sayfanın En Üstüne Git

onurjor
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 18/01/2004 :  12:43:49  Bilgileri Göster  onurjor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
cm de taktik ve training cok onemlidir bu ikisini takım oyuncularına gore ii koordine edebilen her zaman kazanır para da onemli diil genc oyuncular var super ve free
Sayfanın En Üstüne Git

egooistt
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 19/01/2004 :  15:03:16  Bilgileri Göster  egooistt için bir ICQ İletisi Gönder  egooistt'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  egooistt için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabii ki AC Milan
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000