|
Yazar |
Konu  |
burkan
Üye

Turkey
İleti 24 |
İletim - 09/06/2006 : 11:16:30
|
arkadaşlar merhaba...size danışmak istediğim bir sorunum var...
aldığım şehirlerin bazılarında zırt-pırt isyan çıkıyor..orduyu ve şehri onarmaya harcadığım para yüzünden kafayı yemek üzereyim..acaba bu isyanları önlemenin bir yolu varmı???bu şehirlerden bazen kovuluyorum,geri alıp halkı kesiyorum ama 2-3 el sonra yine isyan çıkıyor...bu arada VERGİLERİ DE LOW TAX RATE'de,yani vergiden olamaz isyan...arena,amphitheatre veya collesium da yaptım...ama halk bi türlü mutlu olmuyor ve sürekli isyan çıkarıyor...
sizce ne yapmalıyım?????
eğer bişey yapamayacaksam daha fazla nasıl para kazanırım ki bunlar dert olmaktan çıksın??? |
insan, kaderi kesinleşene kadar elinden geleni yapar... |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 09/06/2006 : 15:42:20
|
başkent uzaktır falanda bir ipucu vereyim tapınaklar çok işe yarıyor ele geçirdiğin şehirdeki tapınağı yık kendi tapınağını yap bu işe yarıyor |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621 |
İletim - 09/06/2006 : 20:34:10
|
sürekli kale ele geçirmen lazım şehirlerde nüfüs fazlalığından isyan çıkıyor. tarla bahçe, market işe yaramıyor. sana tavsiyem iki ordu yap hatta 3 de olabilir biriyle senatunun istediği şehirleri al diğerleriylede fazladan kale ele geçir ne kadar şehir ele geçirirsen diğer şahirlerindeki isyan o kadar azalır... |
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}} |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 11/06/2006 : 22:14:33
|
Arkadaşlar başkent nasıl değişiyor? |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
burkan
Üye

Turkey
İleti 24 |
İletim - 11/06/2006 : 23:24:19
|
cevaplarınız için çok teşekkür ederim... |
 |
|
burkan
Üye

Turkey
İleti 24 |
İletim - 17/06/2006 : 19:47:57
|
alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
Arkadaşlar başkent nasıl değişiyor?
önce şehir ekranını aç ; snr sol alttaki butonlardan "show settlement details" butonuna bas ; açılacak penceredeki alttaki butonlardan biri "make this settlement as capital"...böle halledersin... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|