bir öğrenci için çoğu akılda kalıcı anılar sınavlarda kopya çekerken olur madem sınavlarla ilgili olmasını istemiyorsun anlatayım... bir gün ders kimyaydı deli kadının biri giriyordu.ben ve 2 ark.dersten kaçacağız tam tenefüste çantalar elimizde sınıftan çıkarken bizim müdür yardımcısı müsslüm hoca nam-ı diğer fino sınıfa duyuruya geelmez mi tabi bizi gördü bizde yerimize geçtik hoca duyuru yapıp çıkmıştıda kıllanmıştıda bizden neyse biz tekrar çantaları aldık gidecez müdür yardımcısı koridor sonundan bizi kestirmişti biz koşar adım merdivenlerden indik arkada havlamayla karışık hocamızın sesi geliyordu baktık yetişemiyeceğiz alt kattaki tuvalete daldık her birimiz tuvaletlerin içine girmiş korkuyla bekliyorduk önce kapı gıcırtısı sonra topuk sesleri ve sonra hırlamalar...neyse ki birşey çakmadı ve çıktı tuvaletten bizde kaçtık okuldan (o günden beri müdür yardımcısı bana kıl oldu 3 kere eve gönderdi sebep sakalım uzunmuş...)
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Seni yine eve göndermiş iyi; bizim müdür muavini sakallar biraz uzun gittim diye elime jileti verip okulun tuvaletinde traş ettirdi zorla.. Traş bittikten sonra da kolonya ikram etmişti:) Cins herifin tekidir zaten..