AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 D-day ve Dota
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 09/06/2006 :  22:49:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar warcraft 3 ve frozen thronu yükledikten sonra d-day ve dotayı nasıl üstüne yükleyebilrim tabi yasal yoldan istiyorum şimdiden teşekkürler...

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK

AQjoe
Üye

İleti 3

İletim - 16/06/2006 :  20:18:37  Bilgileri Göster  AQjoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aynı soruyu bende sorcaktım ama 2 gundur konuya cvp veren arkadas yok bilen varsa cevaplarsa cok ii olur gercekten

bosluk
Sayfanın En Üstüne Git

dementor
Üye

Greece
İleti 115

İletim - 17/06/2006 :  14:36:51  Bilgileri Göster  dementor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadas galiba o dosyayi warcrafin maplerinin icine atacaksin. Bi dene belki olur.

Saygilarimla Mustafa Mehmet
Sayfanın En Üstüne Git

AQjoe
Üye

İleti 3

İletim - 17/06/2006 :  15:24:21  Bilgileri Göster  AQjoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya attım maplerin içine ama oyundayken harita secince tekrar menuye geri donuyo

bosluk
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/06/2006 :  10:05:45  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu battle.net'ten mi oynuyorsun?

1.si büyük bir ihtimalle sizde oyunun gerekli yamaları yüklü değil bunları yüklemelisiniz.
2.si eğer battle.net'ten oynuyor isen maps/download klasörüne atmalısın.

getdota.com dan dotayı indirebilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git

AQjoe
Üye

İleti 3

İletim - 22/06/2006 :  13:44:56  Bilgileri Göster  AQjoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
saol arkadasımda peki nerden bulabilirim bu yamaları?

bosluk
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000